Echoscopistes

 

 

 

 Jacqueline Zuiderwijk

Ik ben verloskundige sinds 1988 en heb jaren een praktijk in Oegstgeest gehad. In deze periode heb ik ook mijn opleiding tot all round.echoscopiste aan het UMC Utrecht gevolgd. In 2008 ben ik volledig gestopt als verloskundige en voltijd als echoscopiste aan de slag gegaan en ben werkzaam op diverse lokaties in de regio. Wilma ken ik nog uit haar studententijd toen zij haar allereerste bevalling met mij samen begeleidde. Samen met haar verricht ik o.a de 20 weken echo's 

                                                                                       

 Wilma Smits

Ik ben afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam in 2006. Na een jaar waarnemen in diverse praktijken in de regio Leiden ben ik bij Sifra Verloskundigen terecht gekomen. In 2008 heb ik ook de opleiding tot all round echoscopiste afgerond. U kunt mij dus ook tijdens alle echo’s tegenkomen.  Door de loop der jaren vind ik het uitoefenen van mijn dynamische vak alleen nog maar leuker geworden! Ik ben moeder van drie opgroeiende kinderen en vind het leuk om in mijn vrije tijd te koken en hardlopen.

 Sanne Sneeuw

In 2005 studeerde ik af als verloskundige. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij Sifra verloskundigen. Ik vind het bijzonder om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden tijdens zo’n speciale periode in hun leven. Zelf heb ik de afgelopen jaren ook drie keer mogen ervaren hoe bijzonder het is om kinderen te krijgen; Ik ben moeder van twee dochters en een zoon. In 2012 heb ik de opleiding gedaan voor basis echoscopist. Het maken van echo’s geeft een extra dimensie aan mijn vak als verloskundige.

Liliane Lomartire

Ik werk sinds juli 2015 als waarnemend verloskundige bij verloskundigenpraktijk Sifra. Het vak verloskunde heeft mijn hart gestolen, omdat een zwangerschap, geboorte en de eerste kennismaking van een pasgeboren baby met zijn/haar ouders een belangrijke periode en een speciaal moment in een mensenleven zijn! Ik vind het een geweldige uitdaging om zwangeren en partners, ieder met hun eigen wensen en behoeften, op een persoonlijke en passende manier te begeleiden, zodat zij er met een goed gevoel op terug kijken. Dit maakt dat nooit één dag hetzelfde is. Ook ik maak sinds 2017 basisecho's. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!