Praktijk

Bij Sifra Verloskundigen werken we met een team van verloskundigen. Om je altijd, dag en nacht, van goede zorg te kunnen voorzien is het nodig om met meerdere verloskundigen te werken.

Alle verloskundigen die bij ons werken zijn lid van de beroepsvereniging KNOV, ingeschreven in het kwaliteitsregister en ingeschreven in het BIG register.

Omdat je van tevoren niet weet wie er bij je bevalling zal zijn, leer je ons kennen tijdens de controles in de zwangerschap. Eén verloskundige heeft de verantwoordelijkheid over jouw dossier, zij zorgt dat alle informatie die wij nodig hebben compleet is.

Er is altijd één verloskundige die dienst heeft. Zij doet de kraamvisites van die dag en zij heeft de spoeddienst voor bevallingen of overige calamiteiten.

De dienstdoende verloskundige krijg je aan de lijn als je het mobiele nummer belt. Dat nummer kan je dus bellen als je bevalt, of als er iets met spoed is, zoals hevige pijn, bloedverlies, het kindje niet of minder voelen bewegen.

Op werkdagen is er (meestal) spreekuur en zijn we bereikbaar op de vaste lijn. Mocht je daar het antwoordapparaat krijgen, spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in, dan wordt je teruggebeld.

Onze praktijkassistente is elke dag aanwezig op de praktijk en beantwoordt kleine en praktische vragen, beheert de agenda en doet de administratie. Je krijgt van haar een mailtje om je afspraak te bevestigen en zij kan je uitslagen van onderzoeken en testen doorgeven.

We begeleiden studenten van de Verloskunde Academie Amsterdam, dit betekent dat je bij ons een keer een student aan kan treffen.

Uitgerekende datum

Vul de onderstaande gegevens in en bereken je uitgerekende datum.

 

Eerste dag van mijn laatste menstruatie:

Lengte van mijn cyclus in dagen: