Praktijkassistentes

 

Jolanda Fredriksz   Jolanda Fredriksz

Ik verzorg voor Sifra, alle administratieve taken. Zodoende kan de verloskundige zich volledig op de cliënt richten. Bij mij maakt u uw (telefonische) afspraken voor het spreekuur. Tijdens de openingstijden van de praktijk, krijgt u mij aan de telefoon. Ik zal u helpen als u algemene vragen heeft. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld de spreekuren of het verplaatsen van een afspraak. Indien u belt voor meer inhoudelijke vragen over uw zwangerschap, dan verbind ik u natuurlijk door, naar de dienstdoende verloskundige.

Na het behalen van mijn diploma Medisch Secretaresse, ben ik gaan werken in het LUMC te Leiden. Ik heb daar als medisch secretaresse/doktersassistente, ervaring opgedaan op de afdelingen Radiologie, KNO en Neurologie. Ik werk al vele jaren met veel plezier bij Sifra. Tevens ben ik BHV'er.

Mijn motto naar onze cliënten toe is: “Geniet van uw zwangerschap”. Ik zal daar zoveel als mogelijk aan bijdragen. Ik wens u een hele fijne zwangerschapstijd toe bij onze verloskundigenpraktijk.

     

 

 

 

  Ineke Lomartire

Sinds 2014 vervang ik als Praktijkassistente Jolanda Fredriksz tijdens haar afwezigheid. Ook ik doe mijn uiterste best om u zich op uw gemak te laten voelen en afspraken in te plannen of te verzetten, mocht dit nodig zijn. Ik verzorg de administratie en sta u graag te woord als u belt. Als u met specifieke zwangerschapsvragen zit, zal ik u doorverwijzen naar de dienstdoende verloskundige.

Zelf heb ik in het verleden diverse secretariële functies in het bedrijfsleven vervuld. Ik vind het geweldig om nu als Praktijkassistente voor Sifra werkzaam te zijn. Het geeft me veel voldoening en het voelt als een prachtige taak om een stukje ondersteuning te mogen bieden aan vrouwen in een bijzondere periode van hun leven.

 

 Jill Linders

Na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringen en 8 jaar de administratie van postacademische cursussen verzorgd te hebben, heb ik besloten een nieuw pad in te slaan. Na het succesvol afronden van de opleiding tot gewichtsconsulente en de cursus vrouw en hormonen, ben ik mij nu aan het oriënteren  op het starten van een eigen praktijk. In de toekomst hoop ik ook genoeg kennis te hebben om vrouwen tijdens hun zwangerschap te adviseren op het gebied van voeding. Toen ik de kans kreeg om als invalkracht bij Sifra te komen werken, heb ik die met beide handen aangenomen.

Vanaf mei 2017 heb ik al een aantal dagen mogen invallen en ben inmiddels een hoop ervaring en kennis rijker. Het geeft ontzettend veel voldoening om met een leuk team collega's dezelfde passie na te streven, een ieder terug laten kijken op een zwangerschap en de bevalling als een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Mijn "vakkennis" haal ik voornamelijk uit de ervaring van mijn eigen zwangerschappen, bevallingen en De Grote Geboorte Gids. Inhoudelijke vragen over uw zwangerschap, die ik zelf niet kan beantwoorden, leggen wij altijd voor aan de dienstdoende verloskundige.

 

 

Uitgerekende datum

Vul de onderstaande gegevens in en bereken je uitgerekende datum.

 

Eerste dag van mijn laatste menstruatie:

Lengte van mijn cyclus in dagen: