Verloskundigen

Onderstaand zie je de verloskundige maatschap. Dit is het vaste team van gezichten. Daarnaast werken we met waarnemend verloskundigen ten tijden van ziekte, verlof en/of vakantie.

 

Denise Heidecke

Ik ben in 2003 in Duitsland afgestudeerd waar ik ook een aantal jaren gewerkt heb. Sinds 2010 werk ik met veel plezier als verloskundige in Den Haag. Vanaf 1 januari 2015 werk ik als vast gezicht bi Sifra. Ik hoop, samen met mijn collega's, bij te kunnen dragen aan een mooie tijd rondom de geboorte van jullie kindje.
BIG nr 39910527703

  Wilma Smits

Ik ben afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam in 2006. Na een jaar waarnemen in diverse praktijken in de regio Leiden ben ik bij Sifra Verloskundigen terecht gekomen. In 2008 heb ik ook de opleiding tot echoscopiste afgerond. U kunt mij dus ook tijdens de echo’s tegenkomen. Tevens ben ik BHV'er.  Door de loop der jaren vind ik het uitoefenen van mijn dynamische vak alleen nog maar leuker geworden! Ik ben moeder van drie opgroeiende kinderen en vind het leuk om in mijn vrije tijd te koken en hardlopen.
BIG nr 59065753103

    Sanne Sneeuw

In 2005 studeerde ik af als verloskundige. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij Sifra verloskundigen. Ik vind het bijzonder om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden tijdens zo’n speciale periode in hun leven. Zelf heb ik de afgelopen jaren ook drie keer mogen ervaren hoe bijzonder het is om kinderen te krijgen; Ik ben moeder van twee dochters en een zoon. In 2012 heb ik de opleiding gedaan voor echoscopist. Het maken van echo’s geeft een extra dimensie aan mijn vak als verloskundige.
BIG nr 99064045103

Uitgerekende datum

Vul de onderstaande gegevens in en bereken je uitgerekende datum.

 

Eerste dag van mijn laatste menstruatie:

Lengte van mijn cyclus in dagen: