Waarnemend verloskundigen

Waarnemend verloskundigen vervangen de vaste verloskundigen binnen de praktijk wanneer zij afwezig zijn tijdens vakantie, verlof, ziekte en/of bij- en nascholingen. Onderstaand zie je de twee  verloskundigen waar wij momenteel mee samenwerken.

   

 

Maaike Huizer

Vanaf oktober 2016 werk ik bij praktijk Sifra als waarnemend verloskundige. Het persoonlijke contact, het zelfstandig werken binnen een team en de afwisseling van het vak maken iedere werkdag weer een avontuur. Iedere zwangere is anders en heeft haar eigen verhaal. Ik vind het heel mooi om vrouwen te helpen hun eigen kracht te vinden en te leren vertrouwen op hun eigen lichaam. De geboorte van een kind en daarmee de geboorte van ouders blijft een bijzonder proces en ik geniet ervan jullie hierin te mogen begeleiden. Tot ziens!
BIG nr 39921426203

 

 

 Liliane Lomartire

Ik werk sinds juli 2015 als waarnemend verloskundige bij verloskundigenpraktijk Sifra. Het vak verloskunde heeft mijn hart gestolen, omdat een zwangerschap, geboorte en de eerste kennismaking van een pasgeboren baby met zijn/haar ouders een belangrijke periode en een speciaal moment in een mensenleven zijn! Ik vind het een geweldige uitdaging om zwangeren en partners, ieder met hun eigen wensen en behoeften, op een persoonlijke en passende manier te begeleiden, zodat zij er met een goed gevoel op terug kijken. Dit maakt dat nooit één dag hetzelfde is. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!
BIG nr 99920072703 

Uitgerekende datum

Vul de onderstaande gegevens in en bereken je uitgerekende datum.

 

Eerste dag van mijn laatste menstruatie:

Lengte van mijn cyclus in dagen: